Den Beuk mobiel

Nieuws

Vanaf 1 maart zullen wij geen plastic tasjes meer geven.  Wij gaan werken met herbruikbare tassen. Zo proberen ook wij ons steentje bij te dragen aan het milieu.

Lekkerste frietjes van vlaanderen 2019

763

Frituur Den Beuk uit Beerse is door ruim 1.000 Kempenaren verkozen tot beste frituur van de regio. Met hun verse frietjes, knapperige snacks en huisgemaakte gerechten werden ze door hun cliënteel zelf voorgedragen tot beste frituur. “Het is zeker druk, maar dit hadden we niet verwacht”, klinkt het bij Den Beuk.
 

Jacko Sound bvba

springkasteel

Jacko Sound is gespecialiseerd in Dj's en Discobars voor Feesten, Fuiven en Bedrijfsfeesten. Ook voor Karaoke , P.A. & Kinderdisco zit u bij ons absoluut op het juiste adres.

http://www.jackosound.be/

Den BeukMobiel

Beste bezoekers,

Feest in het vooruitzicht en geen zin om zelf achter het fornuis te staan noch om zelf de afwas te doen?
Wij bieden u de ideale oplossing aan.

Met het diploma frituuruitbater dat Michias in 2017 met trots ontvangen heeft hopen we voor onze klanten net dat ietsje meer te kunnen bieden.

Onze mobiele frituur komt naar u toe voor uw feestje te voorzien van lekkere frietjes. U heeft de keuze uit diverse formules naar wens om uw feestje te laten slagen.
Wij streven naar hetzelfde doel als de frituur en werken daarom enkel met VERSE frietjes en snacks van de beste merken.

Heeft u nog zin in een dessert? Geen probleem u hebt de keuze uit Italiaans ijs, Chocomouse, Tiramisu, pannacotta en nog veel meer.

Wij bereiden en serveren dit alles met veel liefde en de glimlach.

Groetjes Den beukmobiel.
Michias