Frituur Den Beuk

Nieuws

Vanaf 1 maart zullen wij geen plastic tasjes meer geven.  Wij gaan werken met herbruikbare tassen. Zo proberen ook wij ons steentje bij te dragen aan het milieu.

Lekkerste frietjes van vlaanderen 2019

763

Frituur Den Beuk uit Beerse is door ruim 1.000 Kempenaren verkozen tot beste frituur van de regio. Met hun verse frietjes, knapperige snacks en huisgemaakte gerechten werden ze door hun cliënteel zelf voorgedragen tot beste frituur. “Het is zeker druk, maar dit hadden we niet verwacht”, klinkt het bij Den Beuk.
 

Jacko Sound bvba

springkasteel

Jacko Sound is gespecialiseerd in Dj's en Discobars voor Feesten, Fuiven en Bedrijfsfeesten. Ook voor Karaoke , P.A. & Kinderdisco zit u bij ons absoluut op het juiste adres.

http://www.jackosound.be/

Frituur Den Beuk

Welkom op onze vernieuwde website!

Melissa en Rudi zijn de zaak gestart op 11 mei 2011 en ondertussen zijn we trots te mogen zeggen dat we zijn uitgegroeid naar een volwaardig team met mobiele frietwagens

Wij bieden u lekkere VERSE frietjes en een assortiment van huisbereide gerechten zoals goulash, vol-au-vent, stoofvlees en satés.

De snacks die wij aanbieden zijn van gekende merken als Mora en Beckers

Naast frietjes kan u bij ons ook terecht voor vers belegde broodjes, al dan niet met een lekkere snack.

U kan uw frietjes uiteraard meenemen of lekker opsmullen bij ons. Wij bieden een aantal zitplaatsen aan binnen voor onze frietliefhebbers en een groot terras voor in de zomer!
Wij beschikken ook over een grote parking dus parkeren is zeker geen probleem

Kom zeker langs om onze overheerlijke frietjes te proeven!

Telefonisch of per mail uw bestelling doorgeven is ook een mogelijkheid.
Mailen kan naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
bellen kan naar: 0479 21 69 33 of 014 61 60 05
Faxen kan naar:  014 61 60 05

Frituur Den Beuk

Beukenlaan 19
2340 Beerse

betalen